حمایت نشریه علمی «مدیریت دانش سازمانی» از مقالات برتر دوازدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت دانش

نشریه علمی «مدیریت دانش سازمانی» با رسالت توسعه دانش مدیریت دانش در کشور، شناسایی مسائل مدیریت و مهندسی دانش سازمان‌های ایرانی و ارائه راهکار برای آنها، مقاله‌های علمی اساتید و پژوهشگران سراسر کشور را به صورت فصلنامه توسط دانشگاه جامع امام حسین(ع) و انجمن علمی مدیریت دانش ایران منتشر می‌کند.

«مدیریت دانش سازمانی» تنها نشریه مصوب وزارت علوم تحقیقات و فناوری است که در آخرین ارزیابی علمی کمیسیون نشریات کشور موفق به کسب رتبه عالی «الف» و براساس آخرین بررسی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) از نظر کیفیت حائز سطح برتر Q1 شده و در پایگاه های استنادی معتبر بین المللی نیز نمایه شده است.

براساس هماهنگی انجام شده توسط دبیرخانه دوازدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت دانش، نویسندگان محترم مقالات برتر این همایش در صورت تمایل میتوانند مقالات خود را از طریق سامانه نشریه علمی «مدیریت دانش سازمانی» به آدرس https://jkm.ihu.ac.ir  ارسال نمایند تا در اولویت فرایند بررسی و داوری نشریه نیز قرار گیرند.

لازم به ذکر است برای ارسال مقالات به این نشریه، رعایت مقررات و قالب نشریه (نکات ذکر شده در بخش راهنمای نویسندگان) الزامی است.