درباره نشریه

نشریه علمی «مدیریت دانش سازمانی» (با نام سابق مدیریت راهبردی دانش سازمانی)  با مجوز جلسه شماره 9612 مورخ 1396/12/9 شورای پژوهش و فناوری دانشگاه جامع امام حسین (ع) و همچنین پروانه انتشار به شماره ثبت 82649 مورخ 1397/6/5 از سوی معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از تابستان 1397 توسط دانشکده مدیریت دانشگاه جامع امام حسین(ع) و توالی انتشار به طور منظم هر سه ماه یکبار می‌باشد. هدف این نشریه فراهم آوردن بستری مناسب برای تبادل اطلاعات و انتشار نتایج مطالعات و پژوهش های علمی، فنی و تخصصی دانشمندان، استادان، پژوهشگران و دانشجویان حوزه های مرتبط با مدیریت دانش جهت اعتلای سطح دانش نظری و علمی آنان و نیز تهیه ی مجموعه یی مفید است.

این نشریه بر اساس ابلاغیه مورخ 1398/3/5 به عنوان نشریه پژوهشی موفق به اخذ مجوز نمایه سازی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) (لینک نشریات مورد تایید ISC) شده و در سایر نمایه های معتبر بین المللی نظیر GoogleScholar و Academia.edu و Mendeley و DOAJ نیز نمایه می شود. همچنین نشریه علمی مدیریت دانش سازمانی به سردبیری دکتر روح الله تولایی (دانشیار دانشگاه جامع امام حسین(ع)) از شماره بهار سال 1399 به بعد موفق به اخذ مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری شد. (لینک نشریه در سامانه نشریات علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری)

سیاست دسترسی باز

این فصلنامه دسترسی آزاد فوری به محتوای خود را بر این اصل فراهم می کند که در دسترس قرار دادن تحقیقات به صورت رایگان برای عموم از تبادل جهانی دانش بیشتر پشتیبانی می کند. کلیه مقالات مجلات تحت شرایط مجوز بین المللی CC BY توزیع می شوند که اجازه هرگونه استفاده غیرتجاری، اشتراک گذاری، اقتباس، توزیع و تکثیر را در هر رسانه یا قالبی می دهد تا زمانی که اعتبار مناسب را به نویسنده(ها) ومنابع اصلی اختصاص داده شود.

اعلامیه حق چاپ

نویسندگان دارای حق چاپ هستند اما حقوق انحصاری مقاله خود را به ناشر (شامل حق ایجاد و مجوز استفاده تجاری) مجوز می‌دهند. نویسندگان حق دارند:

• مقاله خود را طبق «حقوق استفاده شخصی» به اشتراک بگذارند تا زمانی که حاوی مجوز کاربر نهایی و پیوندDOR یا DOI به نسخه رکورد در این مجله باشد؛
  • حقوق مالکیت معنوی (از جمله داده های تحقیق) را حفظ کنند؛
  • انتساب و اعتبار مناسب را برای اثر منتشر شده دارا باشند.

حقوق استفاده شخصی

نویسندگان می توانند از مقالات خود به طور کامل یا جزئی برای اهداف علمی و غیرتجاری مانند:

• استفاده توسط نویسنده در تدریس در کلاس نویسنده (از جمله توزیع کپی، کاغذی یا الکترونیکی)؛
  • توزیع نسخه‌ها (از جمله از طریق ایمیل) به همکاران پژوهشی شناخته شده برای استفاده شخصی آنها (اما نه برای استفاده تجاری)؛
  • درج در پایان نامه یا تز (به شرطی که این مقاله به صورت تجاری منتشر نشود)؛
  • استفاده در تلفیقی بعدی از آثار نویسنده؛
  • بسط مقاله به فرم کتاب؛
  • تهیه سایر آثار مشتق شده (اما نه برای استفاده تجاری)؛
  • استفاده متفاوت یا استفاده مجدد از بخش‌ها یا گزیده‌ها در آثار دیگر.

هزینه‌های پردازش مقاله (APC)

نشریه مدیریت دانش سازمانی یک نشریه با دسترسی آزاد است، بنابراین هیچ هزینه‌ای از نویسنده یا نویسندگان اخذ نمی‌گردد.

آبونمان

نشریه مدیریت دانش سازمانی به عنوان یک نشریه الکترونیکی با دسترسی آزاد منتشر می شود، بنابراین هیچ هزینه اشتراکی برای مخاطبان وجود ندارد.

آگهی‌ها

نشریه مدیریت دانش سازمانی هیچگونه تبلیغاتی را در سایت و مقالات مجله نمی پذیرد.

ناشر

نشریه مدیریت دانش سازمانی تحت مالکیت و انتشارات دانشکده و پژوهشکده هوش مصنوعی و علوم شناختی دانشگاه جامع امام حسین(ع) است.

منابع پشتیبانی

دانشکده و پژوهشکده هوش مصنوعی و علوم شناختی دانشگاه جامع امام حسین(ع).