درباره نشریه

نوع مقالات قابل انتشار: پژوهشی، ترویجی و مروری
وضعیت انتشار: چاپی و الکترونیکی
تناوب انتشار: فصلنامه
زبان نشریه: فارسی (چکیده انگلیسی)
نوع  داوری: داوری بدون نام و حداقل 2 داور
زمان داوری:  دو تا چهار ماه
روش مأخذنویسی: APA ویرایش هفتم (2020)
ایمیل نشریه: okmj@ihu.ac.ir
هزینه ارسال و چاپ مقالات: رایگان
وضعیت دسترسی به متن کامل مقالات:
دسترسی باز و دریافت رایگان

Creative Commons License

نشریه علمی «مدیریت راهبردی دانش سازمانی»، با مجوز جلسه شماره 9612 مورخ 1396/12/9 شورای پژوهش و فناوری دانشگاه جامع امام حسین (ع) و همچنین پروانه انتشار به شماره ثبت 82649 مورخ 1397/6/5 از سوی معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از تابستان 1397 توسط دانشکده مدیریت دانشگاه جامع امام حسین(ع) منتشر می شود که هدف آن فراهم آوردن بستری مناسب برای تبادل اطلاعات و انتشار نتایج مطالعات و پژوهش های علمی، فنی و تخصصی دانشمندان، استادان، پژوهشگران و دانشجویان حوزه های مرتبط با مدیریت دانش جهت اعتلای سطح دانش نظری و علمی آنان و نیز تهیه ی مجموعه یی مفید است.

این نشریه بر اساس ابلاغیه مورخ 1398/3/5 به عنوان نشریه پژوهشی موفق به اخذ مجوز نمایه سازی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) (لینک نشریات مورد تایید ISC) شده و در سایر نمایه های معتبر بین المللی نظیر GoogleScholar و Academia.edu و Mendeley و DOAJ نیز نمایه می شود.

این نشریه با رعایت استانداردهای ذکر شده در بخش راهنمای نویسندگان، در حوزه های ذیل به صورت رایگان مقاله می پذیرد:

مدیریت دانش سازمانی، راهبردهای مدیریت دانش، راهبردهای دانش، برنامه ریزی راهبردی مدیریت دانش، سامانه ها و فناوری های مدیریت دانش، درس آموخته های مدیریت دانش، نیازسنجی دانشی، معماری دانش، نقشه دانش، توسعه فرهنگ دانشی، مستندسازی تجربیات، هوشمندی سازمانی، تفکر و پژوهش سازمانی، یادگیری سازمانی،اندیشه‌ورزی و تفکر جمعی، مدیریت مراکز دانشی و اندیشکده‌ها.

تذکر: مقاله‌های ارسالی نباید در نشریه ها و یا کنفرانس‌های داخلی و خارجی چاپ و یا به صورت هم‌زمان ارسال شده باشند.

مقالات ارسالی برای چاپ در این نشریه باید دارای یکی از ویژگی های زیر باشند:

1) مقاله تحقیقی با اصالت (Original research paper): تحقیقاتی که حاوی مطالب بدیع در زمینه های علمی و تخصصی است و با نقد و بررسی در موضوعات مدیریت دانش، به طرح نظرهای جدیدی پرداخته و به نتایج تازه یی دست یافته باشند.

2) مقاله مطالعه موردی (Case study paper): تحقیقاتی که به صورت پیمایشی و با هدف  ارائه کاربرد یک تکنیک علمی در یک مورد یا سازمان خاص در موضوعات مدیریت دانش انجام شده است.

3) مقاله مروری (Review paper): تحقیقاتی که با هدف دسته بندی و فراتحلیل تحقیقات نوین و آثار برجسته ی علمی در موضوعات مدیریت دانش انجام شده است

علاقه مندان می توانند جهت ارسال مقالات خود و دریافت اطلاعات تکمیلی به پایگاه رسمی نشریه مراجعه نمایند.

شماره تلفن مدیریت اجرایی: 02174188270  و  شماره تلفن سردبیر: 02174189774

آدرس: تهران، اتوبان شهید بابایی، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، پردیس مرکزی، دانشکده و پژوهشکده مدیریت و برنامه ریزی راهبردی.