فراخوان مقاله نشریه علمی "مدیریت راهبردی دانش سازمانی"

استاد و پژوهشگر گرامی؛
با سلام و احترام
 بدینوسیله به اطلاع می رساند نشریه علمی «مدیریت راهبردی دانش سازمانی» به عنوان تنها نشریه علمی مصوب کشور در حوزه تخصصی مدیریت دانش، با نمایه سازی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و سایر نمایه های معتبر بین المللی نظیر GoogleScholar و Academia.edu و Mendeley، از تابستان 1397 توسط دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه جامع امام حسین(ع) منتشر می شود.

با توجه به مقررات وزارت علوم تحقیقات و فناوری، مقالات منتشر شده در این نشریه دارای حداکثر 5 امتیاز پژوهشی برای کلیه اعضای هیئت علمی و دانشجویان سراسر کشور می باشد.

از کلیه اساتید، پژوهشگران و دانشجویان فرهیخته کشور دعوت می شود تا مقالات علمی خود را در حوزه موضوعات زیر برای این نشریه ارسال نمایند:

"مدیریت دانش / راهبردهای مدیریت دانش/ راهبردهای دانش/ برنامه ریزی راهبردی مدیریت دانش/ سامانه ها و فناوری های مدیریت دانش/ درس آموخته های مدیریت دانش/ نیازسنجی دانشی/ معماری دانش/ نقشه دانش/ توسعه فرهنگ دانشی/ مستندسازی تجربیات/ هوشمندی سازمانی/ تفکر و پژوهش سازمانی/ یادگیری سازمانی/ اندیشه‌ورزی و تفکر جمعی/ مدیریت مراکز دانشی و اندیشکده‌ها."

لازم به ذکر است که چاپ مقاله و دانلود مقالات در این نشریه به صورت کاملاً رایگان است و تمامی فرآیند‌های مربوط به ارسال و داوری مقالات از طریق سامانه اینترنتی نشریه به آدرس زیر انجام می شود:

با احترام مجدد
نشریه علمی "مدیریت راهبردی دانش سازمانی"